Vera lagar

Våga experimentera!

Av Vera - 2008-05-11 20:51

För er som är i bakartagen där ute måste jag bara än en gång puffa för att det faktiskt går utmärkt att göra levain med surdeg som grund. Har man inte en vildjäst som står och puttrar så tar det ju en evighet innan man får levaingrunden klar.

I torsdags började jag på "surdegslevainen" och  igår bakade jag  härligt rustika bröd Paysanne efter Jan Hedhs recept. En variant på det brödet, med enbart surdeg och ingen levain finner du här! Jag älskar verkligen smaken de rostade sesamfröna ger.


I övrigt, sorry att det är så dåligt med uppdateringar nu, men jag har ett typ 50 kvadratmeter stort grönsaksland att utrota ogräs och plantera i. Önskar att jag kunde blunda och öppna ögonen när det ser ut så här istället. 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards